Golden Retriever

Ønsker du å anskaffe hund, men har ikke bestemt deg for hvilken rase du vil ha? Det viktigste du gjør, er å bruke tid på å tenke nøye igjennom hva behovene dine er, slik at du og din hund blir en bra match. Hva med å velge en Golden Retriever?

En kort historie

Rufus hadde alltid vært en lojal og leken venn av eierne sine. Men en dag begynte han å vise en uvanlig interesse for tennisballer og begynte å grave dem opp fra hagen. Eierne lurte på hva som kunne være årsaken til denne oppførselen, og begynte å vedde seg imellom om hvor mange baller Rufus kunne finne i løpet av en dag.

Det ble et rituale å vedde på Rufus’ talent for å finne skjulte skatter i hagen, og eierne lo mens de så Golden Retrieveren løpe rundt med en energi og entusiasme som aldri før. Vil du vite mer om betting ta en titt på denne siden.

Hvorfor velge Golden Retriever?

Rasen kommer opprinnelig fra områdene mellom Skottland og England helt tilbake fra slutten av 1800-tallet. Den ble avlet opp som en krysning mellom gul retriever og vannspaniel.

Det er god på lydighet samt apportferdigheter. Ikke den beste vakthund, men derimot en sosial, snill og tillitsfull hund for hele familien.